Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов разкри, че решението за това отборът

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов разкри, че решението за това отборът
Коментари Харесай

Филипов пое отговорност за спорния гол и отсече: Не се гордея от победата

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов разкри, че решението за това тимът да не върне гола на Септември е напълно негово. " Червените " се постановиха над своя противник с 1:0, а попадението породи доста полемики за феърплея, защото малко преди този момент футболистите на Светослав Петров изкараха топката от игра поради лежащ на земята техен футболист.

Филипов показа, че не е горделив от метода, по който отборът завоюва срещата. Той добави още, че преди победното попадение футболисти на Септември постоянно са опитвали да накъсват играта и това е натежало при взимането на решението.

" Наистина се получи нервозен мач. Не желая да давам спортно-техническа оценка на играта на нашите футболисти. Това ще го направи треньорът. Не се гордеем от метода, по който спечелихме мача. Не че сме създали нещо неправилно, само че можехме в действителност да върнем топката на Септември. 

Подчертавам, че решението да не върнем гола на Септември е мое. Треньорите и футболистите няма по какъв начин да вземат решение дали да върнем попадението. Може би това не беше вярно, а беше плод на моментна страст.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР